Space For All Local Talented Youth

Dit is SALTY

SALTY is hét talentontwikkelingsplatform voor jongeren in Almere en omgeving binnen de Urban Arts. De nieuwste generatie talenten krijgt bij SALTY de ruimte om te experimenteren, groeien en verbinden. Bij SALTY wordt je gehoord, gezien en geïnspireerd.

SALTY is er voor de nieuwste generatie. Voor iedereen met artistieke dromen, wensen en ideeën. Van beginnend talent tot self made jonge kunstenaar.

SALTY organiseert drie vaste verschillende soorten talentontwikkelingstrajecten die zich focussen op verschillende manieren van verdiepen en verbreden: SALTY CLINICS, SALTY UNITES EN SALTY CONNECTS. Binnen alledrie deze trajecten zijn ontmoetingen tussen creatives, kennisdeling en opdoen van(nieuwe) vaardigheden key.

SALTY CLINICS

is een traject in een specifieke discipline en bestaat uit vier tot acht sessies. Alle ins outs van een kunstvorm komen aan bod. Een professionele maker daagt je uit en geeft je de tools om jouw talent verder te vormen.

SALTY UNITES

vraagt aandacht voor maatschappelijke thema's. Van Keti Koti tot Pride. Jij bepaalt welk thema een podium krijgt. Samen met profesionele makers en andere jonge creatives duik je in meerdere sessies in het thema en vertaal je de resultaten naar statement art.

SALTY CONNECTS

brengt verschillende disciplines samen. In dit traject werken jonge creatives samen aan een interdisciplinair project. Fotografie meets muziek en fashion meets dans. Je doorloopt van A tot Z hoe een productie totstandkomt. Disciplines smelten samen van concept naar boodschap.

GET IN TOUCH

Heb jij een talent in een disicipline die je bij ons niet kan terugvinden of een idee voor een project? Of ben jij een professionele maker/ culturele organisatie en wil je graag samenwerken? Stuur een mail of dm op Instagram


Stichting Space for All Local Talented Youth

Doelstelling volgens statuten: Het toegankelijk maken van kunst in het algemeen en in het bijzonder het ontwikkelen van talent van jongeren in de leeftijd van veertien tot zevenentwintig jaar, op onder andere het gebied van theater, dans, zang, muziek, spoken word, video editing, fotografie en mode met veelal een focus op de Urban cultuur.

RSIN: 862955063

Bestuur: Tessa Haan, bestuursvoorzitter Winnie-Chelsea Young, secretaris Chiel Stoop, penningmeester

De programma's van SALTY worden mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Almere, Provincie Flevoland, Cultuurfonds Almere, VSB Fonds, Fonds voor Cultuurparticipatie en Cultuurfonds.

gemeente-almere-1.svg Provincie Flevoland.png Logo.png

VSBfonds logo kleur.jpg

CF-RGB-neongroen.png Web-Logo-blauw.png.png

SALTY is partner van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. logo-JeugdfondsSPORTCULTUUR-1024x695.png